Sundhedsplejen

Sundhedspleje på Arden skole

Mit navn er Birgitte Dahl Jensen, og jeg er sundhedsplejerske her på skolen. En god sundhedstilstand er vigtig for, at eleverne befinder sig godt i skolen.

En af mine opgaver er derfor at medvirke til, at elevernes sundhedstilstand er så god som mulig. Dette sker i samarbejde med forældrene, skolens lærere/pædagoger og ved særlige behov
med inddragelse af psykolog og socialrådgiver – dog altid med samtykke fra forældrene.

Som sundhedsplejerske snakker jeg jævnligt med barnet om sundhed, som handler om at have det godt med sig selv, sin familie og sine venner og om at passe godt på sig selv.
Udover samtaler med barnet foretager jeg også undersøgelser som bl.a. indeholder undersøgelse af højde, vægt, syn og hørelse.

Jeg er på skolen hver mandag og tirsdag. Jeg kan dog være forhindret pga. møder eller lignende.

I er altid velkomne til at kontakte mig.

Birgitte Dahl Jensen
birdj@mariagerfjord.dk

sundhedsplejersken.pdf

Shape Created with Sketch.